top of page

wo 15 mei

|

Vught

15 mei 10.00 uur - Werken met textiele materialen in Kloosterhotel ZIN

Kom en laat jouw verhaal tot leven komen tijdens onze creatieve workshops in het prachtige atelier van Kloosterhotel Zin! Deelname is gratis, aanmelden kan door op de knop: antwoord te drukken. Meer info onderaan de foto.

Aanmelden kan helaas niet meer omdat de workshop al heeft plaats gevonden
Andere evenementen bekijken
15 mei 10.00 uur -  Werken met textiele materialen in Kloosterhotel ZIN
15 mei 10.00 uur -  Werken met textiele materialen in Kloosterhotel ZIN

Tijd en locatie

15 mei 2024, 10:00 – 14:00

Vught, Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught, Nederland

Gasten

Over het evenement

Voor wie:  voor iedereen van 10 tot 110  

Wanneer: 6 workshops in 3 dagen (13,14,15 mei) 

Aanmelden kan voor 1 of meerdere workshops. Aanmelden is wel verplicht en kan door op 'antwoord' te drukken. 

Ontdek je creatieve kant (of breid deze verder uit) terwijl we samen aan de slag gaan met verschillende textieltechnieken om jouw verhaal tot leven te brengen. Dit kan een herinnering, gebeurtenis, anekdote, hobby, talent of traditie zijn-  Onze deskundige begeleiders zullen de technieken uitleggen aan het begin van elke workshop, dus zorg ervoor dat je 5 minuten van tevoren aanwezig bent om geen moment te missen en meteen erna aan de slag te gaan.

Al meer dan 600 verhalen zijn gedeeld en verbeeld voor dit kunstparticipatieproject. Jouw verhaal is ook waardevol en we hopen het graag in het labyrint te mogen verwerken!

En het beste van alles? Deelname is helemaal gratis! Wij zorgen voor alle materialen en  technieken die je nodig hebt. Alleen koffie en thee is op eigen rekening. Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte en materialen hebben voor alle deelnemers, is inschrijven verplicht. Inschrijven mag op één of beide momenten op elke dag. 

Denk alvast na over het verhaal dat je graag wilt maken voor in het kunstparticipatieproject. Je mag foto's of voorwerpen meenemen als inspiratiebron voor het verbeelden van het verhaal. Mocht je gebruik willen maken van de lunch of diner bij het Kloosterhotel dient dit van te voren apart gereserveerd te worden en is op eigen kosten. Stuur vóór 10 mei een mail naar labyrintvanvught@gmail.com met hoeveel mensen, welke datum en of het om lunch of diner gaat. Bij minder dan 10 deelnemers per keer, zal het niet doorgaan. We houden je op de hoogte hiervan. 

Nogmaals iedereen is welkom en breng gerust iemand mee (graag wel ook aanmelden:)). 

We hopen je dan te mogen verwelkomen.

Judith en Jente

Deel dit evenement

bottom of page