top of page

zo 02 apr

|

Vught

Labyrint bij Proef Vught

Een voorproefje van dit unieke participatieproject bij Proef Vught: Een inspirerend evenement waar je meer over het verenigingen en activiteiten in Vught te weten kan komen.

Labyrint bij Proef Vught
Labyrint bij Proef Vught

Tijd en locatie

02 apr 2023, 12:00 – 17:00

Vught, Heuvel 2, 5261 EE Vught, Nederland

Over het evenement

Maak tijdens Proef Vught kennis met het Labyrint van Vught. Een uniek community-art project waar iedereen vanaf 10 jaar aan deel mag nemen. Vanuit verwondering luisteren kunstenares Judith Abels en gesprekspartner Jente Lens naar wat mensen beweegt. Ze zijn op zoek naar verhalen van mensen uit hun nabije omgeving, familietradities, de cultuur van een straat/ wijk, (gezamenlijke) herinneringen, gebruiken en bijzondere gebeurtenissen door de jaren heen.

De verhalen worden, samen met iedereen die wil (leren) creëren, verbeeld op textiel en uiteindelijk gebundeld in een meterslang textiel kunstwerk, opgebouwd in Labyrintvorm, zodat iedereen letterlijk mag (ver)dwalen in de verhalen van hun medemens.

Mensen krijgen de kans om hun ervaring te delen, creativiteit in te zetten, inspiratie, vakkennis op te doen en over te dragen, anderen te ontmoeten, talenten te ontdekken en te benutten. Samen te werken aan 1 kunstwerk om vanuit verbinding te onderzoeken en te leren wie de buren en dorpsgenoten zijn en wat hen beweegt door de tijd.

Wees welkom om ook deel te nemen!

Deel dit evenement

bottom of page