top of page

wo 04 okt

|

Vught

Maakatelier: Ontwerp je verhaal, Living Museum Vught

Ga aan de slag met je eigen verhaal (als je er beeldmateriaal bij hebt: neem gerust mee) of ga aan de slag met het verhaal van een ander. We gaan ontwerpen, stoffen uitzoeken en bedenken hoe het verhaal het beste vormgegeven kan worden. Er zijn materialen en verhalen aanwezig.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Maakatelier: Ontwerp je verhaal, Living Museum Vught
Maakatelier: Ontwerp je verhaal, Living Museum Vught

Tijd en locatie

04 okt 2023, 10:00 – 11:30

Vught, Watertorenlaan 13-19, 5261 LD Vught, Nederland

Over het evenement

Er zijn al meer dan 100 grappige, mooie, ontroerende en bijzondere verhalen verteld. Persoonlijke of over gebeurtenissen in Vught. Deze verhalen worden verbeeld op tectiel met allerlei verschillende technieken, waar wij je bij helpen.  We zoeken nog makers hiervoor. Dus als je het leuk vindt om met een verhaal van jezelf of die van een ander aan de slag te gaan, je bent van harte welkom. Ervaring is handig, geen vereiste. 

Tijdens het maken, is er altijd een bijzonder gezellig en mooi contact onderling. Je leert nieuwe mensen kennen en ook misschien locaties waar je nog nooit eerder bent geweest. 

Deze bijeenkomst vindt plaats in het Het Living museum. Het Living museum is onderdeel van de herstelacademie van Reinier van Arkel met als doel persoonlijk herstel. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt die wil werken aan persoonlijk herstel middels een kunstvorm.

Wij zijn ook nog op 25 oktober en 15 november in het LM. Houd de website goed in de gaten, voor eventuele wijzigingen in datum of tijd. 

Deel dit evenement

bottom of page