top of page

do 20 jun

|

Jeugd-en Jongerencentrum Elzenburg

Verhalen delen en maken bij Elzenburg

Op wereldvluchtelingendag zijn we te vinden bij Elzenburg tijdens een evenement georganiseerd door Welzijn Vught en Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Verhalen delen en maken bij Elzenburg
Verhalen delen en maken bij Elzenburg

Tijd en locatie

20 jun 2024, 16:00 – 19:00

Jeugd-en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12-c, 5262 EP Vught, Nederland

Over het evenement

Kom en maak je eigen verhaal op stof. Met stoffen, verf en nog veel meer.  Wij helpen je erbij en samen maken we er iets moois van. Het stofje met jouw verhaal is voor in een groot kunstwerk (www.labyrintvanvught.nl) met allemaal verschillende verhalen. De persoonlijke verhalen mogen over vanalles gaan, over je eigen land, de weg hiernaartoe, hoe je het hier vindt, maar ook over andere dingen. Iets wat je leuk vindt, of iets wat minder leuk was. Het kan allemaal. Tot 20 juni!

Op 20 juni van 16:00 uur tot 19:00 uur vieren we in Vught de Wereld Vluchtelingendag met een bijeenkomst waarbij het thema 'Verbinding en Ontmoeting' centraal staat. We nodigen jullie uit om samen met ons te komen en de verhalen te horen van mensen die gedwongen zijn om hun eigen land te verlaten.

Het wordt een dag vol inspirerende ontmoetingen, waarbij we samen kunnen komen om begrip en empathie te tonen voor de uitdagingen waar vluchtelingen wereldwijd mee te maken hebben. Naast de verhalen zijn er ook hapjes, drankjes en activiteiten voor jong en oud, zodat iedereen zich welkom voelt en kan 

Deel dit evenement

bottom of page